Deze inktvis gevuld met chorizo, venkel en tijm kan meteen op je favorietenlijstje! Een recept met Spaanse roots, lekker als hoofdgerecht, maar ook als feestelijk voorgerecht. Je kunt de gevulde inktvis 1 dag van tevoren al maken, dus heel easy!
Benodigdheden
4 grote inktvislijfjes à 16-18 cm (viswinkel)
2 middelgrote venkelknollen met groen (± 350-400 g)
3 el olijfolie
75 g chorizo, in blokjes
2 tl verse tijmblaadjes
1 teen knoflook, fijngesneden
½ tl gerookt paprikapoeder (pimentón de la vera)
50 ml wodka
1 blik pomodorini (400 g)
2-3 el slagroom of crème fraîche
partjes limoen of citroen, voor erbij
Bereiding
Het recept ‘Inktvis gevuld met chorizo venkel en tijm’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Wat vind jij van dit recept?